úterý 27. srpna 2013

Tag - Colors of the rainbow

Pěkný úterní večer,

Na úvod bych se vám všem chtěla omluvit za mou nepřítomnost, vím že jsem psala že na blog budu přispívat i přes čas dovolené, ale pod pojmem free wifi si představím, wifi zdarma.. Jenže jsem to asi pochopila špatně, wifi se platí (za každou hodinu) a ke všemu není ani na pokoji ale v určité místnosti kde vás každý očumuje! Tak jsem si řekla že to ten týden snad zvládnete a pochopíte mě..

Připravila jsem si pro vás tedy TAG , s tímto tagem jsem čekala až trochu opadne taková ta vlna, kdy se slovo rainbow objevuje na každém druhém blogu.
Tento duhový tag mě velmi zaujal a doufám že zaujme i vás.



Červená-
pro tuto barvu jsem zvolila svou channel rtěnku v odstínu 23 , která není úplně taková ta klasická červená. Je to zkrátka ta moje červená rtěnka..


Oranžová-
přiznám se že pro mě byla trochu oříšek, protože oranžovou nemám příliš v lásce, nesluší mi a tak jí moc nevyhledávám. Zvolil jsem tedy ochranný sprej při žehlení a kulmování vlasů Matrix.


Žlutá-
pokud bych pod tuto barvu mohla zařadit pouze klasickou žlutou tak by to byl carmex, bez něj by mé rty nebyly v takovém stavu v jakém jsou. Pokud by mi prošla i zlato-žlutá, tak bych přidala můj milovaný kerastase.


Zelená -
zde jsem měla také trochu problém.. Nakonec jsem si vzpomněla na můj nejoblíbenější zelený stín na oči od inglot v odstínu 44.



Světle modrá -
Tak u této barvy jsem měla spíše opačný problém, vybrat pouze jeden předmět, což se mi nakonec nepodařilo (a to jsem asi dva produkty musela,s těžkým srdcem, vyškrtnout).
V první řadě je to můj nejoblíbenější dvoufázový odličovač od Mixy, suchý šampon schauma - cotton fresh a můj nejvoňavější produkt, Balea tělová emulze s vůní kokosu a květu tiaré


Tmavě modrá -
zde to je rychlovka, nejlepší vodě odolná řasenka od essence get big lashes.


Fialová -
u této barvy mám dva pomocníky. První v podobě kleštiček na řasy od NYC a druhý není nic jiného než mé oblíbené sephora zrcátko s králíčkem :D . Jako poslední tu má rtěnku od dermacol v odstínu 07 která je fialovo-starorůžová.


Růžová -
zde nemůžu nezařadit biodermu sensibio micelárku od které mám asi čtvrté balení, to je zkrátka má stálice.
Druhou starorůžovu věcí je rtěnka opět od dermacol v odstínu 02, co dodat, mé rty ale hezčí :)


Barvená -
to je na sto procent paletka sleek a lak od nf.oh 61.



Doufám že se vám tag líbil a že v něm budete pokračovat ..

3 komentáře:

  1. suchý šamón milujem.! ♥ vždy keď sa ráno zobudím a večer sami nechcelo umyť hlavu tak ... :D čo už, aj to sa robí keď sa začne školský rok. :) Super fotky.

    http://anetabjelakova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. pači sa mi tento tag aj ja ho niekedy vyskúšam:))

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za komentáře, moc si jich vážím ♥