neděle 10. listopadu 2013

Malý zázrak Jménem Mitigo

Krásnou neděli,

Krém Mitigo jsem vyhrála v giveaway u Wimim - za což jí moc děkuji :) a na oprátku jsem jí slíbila recenzi. Tento krém mám doma tři měsíce a to už mi přijde jako dostatečně dlouhá doba na to,
aby mi ukázal co vše vlastně umí a mohla jsem ho začít milovat či naopak.


Na začátek vám povím něco málo o firmě Divine Way,  kterou podle mě hodně lidí nezná a je to velká škoda.Firma Divine Way vyrábí kosmetiku přírodní, váží si přírody a chrání její dary. V kosmetice využívají léčivé účinky nejrůznějších bylin, výrobky neobsahují parfémy, konzervanty ani barviva.Čím je tato firma také odlišná od většiny ostatních firem jsou obaly, které jsou jednoduché čisté a mě osobně se moc líbí. Divine Way je totiž zastáncem toho názoru že ,,hodnota je uvnitř"a já jsem ráda že se konečně někdo nesnaží zaujmout pouze zevnějškem, ale tím samotným produktem.. (více info)

Samotný krém Mitigo by měl být určen k hloubkové regeneraci citlivé pokožky.Já mám pleť normální a v oblasti čela a očí suchou. Krém jsem první dva týdny používala na den i noc později už pouze na noc, protože na den (pod makeup) je na mě až moc hutný, na noc je však ideální, pokud dáte tenčí vrstvu vstřebá se do dvou minut pokud větší trvá to samozřejmě déle, což ale u krémů na noc považuji spíše za klad než zápor. Dalším kladem je že opravdu krásně hydratuje, má jindy suchá místa byla krásně hebká a vyživená, i když je hutný v žádném případě neucpává póry.Na stránkách tohoto krému jsem se dočetla že by měl i zklidňovat popáleniny od sluce, což mohu také potvrdit, nýbrž jsem tento krém měla sebou na dovolené a podařilo se mi, si lehce spálit obličej. Použila jsem tedy tohoto pomocníka a spálená místa mě po nanesení krému nepálila, zklidnila se a do dvou dnů jsem místo červeného měla krásně do bronzova opálený obličej.I když je krém neparfemovaný, něčím strašně krásně voní a já si tuto vůni zamilovala.

Jediné dvě výtky, které mám je že pokud dávám krém kolem očí tak mě při nanášení dráždí, však po chvilce když se krém alespoň trochu začne vstřebávat tento problém mizí. Druhou výtku mám ke složení a to že hned na druhém místě je alkohol, ale krém nijak nevysušuje, spíše je to takový můj problém..


Tento krém mohu jen doporučit, a protože ta velká pozitiva mnohonásobně předčí ta dvě (až hnidopišská) negativa, nemohu dát nic jiného než plný počet mašlí!




Znáte firmu Divine Way ? Pokud ano jaké s ní, či právě s tímto krémem, máte zkušenosti?

21 komentářů:

  1. vypadá úžasně, ale tuto značku teda vůbec neznám :) moc pěkná recenze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem jí objevila díky tomuto krému a jsem za to ráda, ale je škoda že tuto značku nezná skoro nikdo ..

      Vymazat
  2. followed back. kisses
    http://crazyheelsblog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Dekuji za krasnou recenzi :)
    Zajemci si muzou krem objednat na strankach Divine Way. Take je mozny odber v Praze po domluve ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Mne to sice nic nehovori ale vyzera to super!

    Inak pozyvam na giveaway o GUCCI RUSH 75ml tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat
  5. Thank you :)) , I'll look at yours blog ^^

    OdpovědětVymazat
  6. This is such a lovely post! I like to try this brand. Excited for your next post!


    I now follow you on GFC hope you can do the same. Maybe we can follow each other on other social networks also?! Let me know, i’ll follow you back with pleasure.


    xoxo;
    What Kenny Hearts a Lifestyle Blog


    - Facebook
    - Bloglovin
    - Instagram @whatkennyhearts

    OdpovědětVymazat
  7. Značku taky vůbec neznám, ale vypadá super! :)

    OdpovědětVymazat
  8. vobec mi nič nehovorí ta firma, pači sami jeho obyčajny obal:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem ráda že se o ní alespoň pár lidí dozvědělo.. Ano to mi přijde také velmi sympatické :)

      Vymazat
  9. lovely:)

    i follow you back :)

    have a nice evening dear :*

    OdpovědětVymazat
  10. Odpovědi
    1. Nemáš zač :) jsem ráda že o něm nyní ví alespoň trochu více lidí :)

      Vymazat

Děkuji moc za komentáře, moc si jich vážím ♥