úterý 21. května 2013

Recenze - Aussie 3 minute miracle reconstructor

Pěkné úterní poledne,
dnes tu mám po delší době recenzi .. A to na slavný ...(pauza pro efekt)... Aussie 3 minute miracle reconstructor.
pořídila jsem ho zde za 226 Kč .
Používám ho přes čtyři měsíce tak si myslím že už vím co mi s vlasy udělá nebo neudělá a k recenzi je ten správný čas.



Nejprve tady k balení - je zakulacené a po stranách má vroubky takže se velmi pěkně drží a neklouže po celé koupelně. Co se týče aplikace tak ta je, také velmi pohodlná, nemusíte nic otevírat,šroubovat a tak podobně, zkrátka jen lahvičku zmáčknete a obsah vylítne. Ani se zavíráním si hlavu dělat nemusíte, někomu by to mohlo vadit že to není "uzavřené", ale mě to nijak nevadí.


Nyní přistoupím k samotnému kondicionéru . Snad každý článek co jsem na Aussie četla byl velmi pozitivní každý si ho jen vychvaloval jaký je to zázrak ... No, ale jestli mám být upřímná tak mě to do kolen zkrátka nedostalo a myslím že ani nedostane. Bude to asi tím že jsem od toho čekala opravdu mnoho, po těch všech ódách, jsem zkrátka čekala rozemleté brilianty s kapkou zlata ..
Jelikož já nemám vlasy nijak extra poničené tak asi nebudu ta pravá co by ho měla hanit, ale zkrátka je to čistě moje zkušenost, na mých vlasech takže samozřejmě chápu že někomu to s vlasy udělá zázrak, u mě se, ale nekonal.



Konzistence je hutnější gelovo-kašovitá, průhledná s nádechem do broskvova. Vůně je velmi příjemná a já jí naprosto zbožňuji, je taková zvákačkovo-ovacná (já v tom například cítím nějaké exotické ovoce). Aussie se aplikuje po umytí vlasů, do délek a počkat 1-3 minuty (pro větší výživu až 5 minut), poté důkladně vymýt.
Když tedy kondicionér nanesu do celé délky vlasů, počám,smyji .. Tak vlasy jsou sice krásně uhlazené,konečky vypadají hydratovaněji a lesknou se, ale já zkrátka čekala víc ale vlastně ani nevím co..
Možná to bude opravdu tím že vlasy nemám moc poničené a tak na nich chudák Aussie nemá co opravovat.

Ještě na závěr přidám složení :







Celkový dojem je takový smíšený, Přijde mi že takovou službu mi udělá i jiný kondicionér z drogerie. Na druhou stranu jsem si ho za těch pár měsíců celkem oblíbila a je mi trošičku i líto ho takto haňit.

celkem mu dávám pěkné 4 mašle z 5



A co vy a Aussie ? Jaký názor na něj máte vy ?

4 komentáře:

  1. od aussie som ešte nič neskúšala, ale na toto by som sa nechala nahovoriť :)

    OdpovědětVymazat
  2. ja som ho stihla pouzit len parkrat, ale tiez az tak hotova z neho nie som, ale je fajn:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no já z něho taky úplně odvařená nejsem.. Je fajn, ale zas takový zázrak to pro mé vlasy není ..

      Vymazat
  3. hey, oh wow we like your blog, would you like follow eachother? we starts and follow you on bloglovin! please do the same, hugs the twins from www.wmw-style.de

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za komentáře, moc si jich vážím ♥