středa 15. května 2013

splnitelný - wishlist - květen

pěkné odpoledne,
dnes jsem si pro vás připravila wishlist , původně jsem měla v plánu udělat takový ten s hightech kosmetikou, ale nakonec jsem se rozhodla pro toto. Je to tedy takový seznam věcí co bych si v dohledné době chtěla koupit.
Mě jakožto nákupní maniačku by to mohlo trochu zkrotit abych si nekupovala tuny věcí co zrovna opravdu nepotřebuji (né že bych tyto věci nějak urgentně potřebovala, ale chápete mě..)
























Sleek Paletka - I Divine Au Naturel - tato paletka mi přijde jako takovéto s čím vykouzlíte jak dení tak i večerní líčení, pro mě naprosto ideální kombinace barev a stále ještě nevím proč jsem si jí ještě nepořídila
cena : kolem 290 Kč

Missha - Signature real BB cream - už delší dobu nad tímto BBčkem uvažuji, ale nechtěla jsem do něj jít aniž bych ho vyzkoušela, když jsem nedávno získala vzorek bylo jasno ! Na mě sedí jak odstínem tak i konzistencí.
cena (20ml) : 280 Kč

Missha -  Jin Mo léčivá esence - Tak tady na toto mě přivedla Plum .. Když jsem viděla její video (March Favourites 2013 a péče o vlasy) tak mě napadlo proč to nevyzkoušet .. Poslední dobu mám lupy a také mi více než jsem byla zviklá začaly padat vlasy, tak proč to nevyzkoušet ?
cena : 400 kč

Maybelline - Color Whisper (Lust for blush) - všichni o nich mluví, každá je má.. Stále, ale nevím jestli color whisper nebo lip butter. Color Whisper je ale levnější a Lust for blush mi, ale přijde jako ideální barva pro mé rty.
cena v D&M : 99 Kč

Maybelline - Bouncy blush (Orchid Hush) - po této tvářence toužím už od té boby co jí Péťa z lovelyhair ukázala ve videu - Vše o tvářenkách . Stále se mi, ale nedaří jí zachytit na eshopu u plumfoolery.
cena : 230 Kč

Bourjois - tvářenka (rose d'or) - tuto tvářenku si přeji opravdu hodně dlouho ale stále to odkládám a nechápu to, tyto tvářenky jak už všichni ví jsou zkrátka dokonalé, jedou bych jich chtěla mít opravdu hodně, ale pro začátek rose d'or postačí ..
cena: kolem 280 Kč

Real Techniques - Starter Set - Všude se o nich píše jak jsou jemné,levné a super.. Štětce na oči sice mám ale těch není nikdy dost a navíc na cesty se toto pouzdro zkrátka hodí ..
cena : kolem 700 Kč

Dermacol - Lip seduction (03) - tyhle rtěnky miluju jak konzistencí, barvami a jejich "hyrdatačností", schází mi 03 což je barva mích rtů akorát krásnější ..
cena : 150 Kč

Sleek - Tvářenka (Suede) - Tvářenkami jsme posedlá a sleek má jedny z nejlepších tak mě udivuje proč ještě žádnou nemám .. Suede mi podle swatchů přijde jako ideál pro mě.
cena : 175 Kč

děláte si taky svůj "seznam" kasmetiky ? Nebo koupíte zkrátka vše ?

5 komentářů:

  1. paletka ma krasne farby :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. bourjoise tvarenku si urcite kup, maji fakt dobrou pigmentaci a nejsou tak drahe, protoze vydrzi vecnost:)
    rada bych te ke mne na blog pozvala na giveaway o kozenou kabelku:)
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  3. Wonderful & interesting post!
    Maybe you might consider following each other on GFC and Bloglovin? I will wait for you on my blog!

    callmemaddie.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Whisperky už mám, jako jediné z tvého seznamu,být tebou, tak je vyzkouším :)
    Jinak, na tu rtěnku od Dermacolu a paletku od Sleek už se chystám delší dobu taky :D

    OdpovědětVymazat
  5. ja by som sa na tvojom mieste na tie whispery vykaslala, po par hodinach zistis ako krasne vysusuju pery..

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za komentáře, moc si jich vážím ♥