středa 31. července 2013

Recenze - ECOTOOLS - Limitované edice kabuki štětců

pěkný středeční podvečer,

dnes tu máme recenzi na, řekla bych velmi známou a kvalitní značku štětců ECOTOOLS, ale zato na nepříliš známou sadu kabuki krasavců.. Pořídila jsem si je hlavně kvůli jejich velikosti, na cesty jsou ideální a co si budeme povídat i jejich design mě oslovil, je vidět že si na tom někdo dal záležet..
V sadě se nachází : mini conceal kabuki, mini contour kabuki, mini bronze kabuki a mini buff kabuki.
štětce jsou velmi jemné a mohla bych je přirovnat jemností k sigmě.
Všechny štětce jsou vyrobeny ze syntetických vláken a dočetla jsem se držadla jsou vyrobeny z recyklovatelného hliníku. Koupila jsem je u Plum za 470 Kč.



Nejprve si tedy detailněji přiblížíme mini conceal kabuki, který má být primárně určen na korektor. Já ho používám buď na finální zjemnění korektoru a nebo na zapudrování korektoru, jak pod očima, tak kdekoliv jinde. Je to můj velký oblíbenec a bez něj nedocílím tak pěkného finishe a přirozenosti korektoru.



Dále tu máme mini contour kabuki. Tento štětec, jak už z jeho názvu vyplývá, je určený ke konturování obličeje (popř. krku) a s tím mohu jen souhlasit. Konturuje velmi pěkně díky jeho postupnému sesekání do "tulipánku" a k mému drobnému obličeji má i ideální velikost, díky níž konturuji přesně a čistě.



Mini bronze kabuki je ideální k nanášení tvářenky, bronzeru či rozjasňovače, dá se s ním v pohodě i konturovat, ale na to ho já příliš nevyužívám. Využití u mě nalezl právě na již zmíněnou tvářenku, tu krásně nabere, nepráší a nanáší já tam kam má a netvoří mapy.



Nakonec tu máme mini buff kabuki, který by měl být k nanášení pudru, nebo minerálního makeupu.
na minerální makeup je, dle mého, málo hutný a štětiny se trochu ohýbají takže k tomuto účelu bych ho moc nedoporučovala.K nanášení pudru mi přijde příliš malý a tím pádem, pokud pudrujete celý obličej, by vám to mohlo dát celkem práci. Já jelikož příliš nepudruji, na takové to lehké přepudrování nosu/čela je ideální pomocník.Jediné co je, podle mě, trochu zvláštní je jeho tvar. Štětiny nemá do kulata, ale do takového čtverce, i když jsem štětec vykoupala (protože jsme si myslela že je jen zdeformovaný od krabičky v které byl uležen) stále tvar nezměnil, to ho, ale dělá originálním a ráda ho používám.



se všemi štětci jsem nadmíru spokojená a dávám plný počet mašlí !




a co vy a ECOTOOLS ? Máte s nimi zkušenosti, jaké ? :)

5 komentářů:

  1. Kabuki jsou na cestování a vůbec kamkoliv s sebou perfektní! :)
    http://mijacek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Tento článek mi jde zrovna do noty:-), podobné štětce bych docela uvítala, skvělá recenze:-)!
    http://glamourandbeautyforyou.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Tu značku vůbec neznám, takže pro mě milá novinka, štětce vypadají dobře :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vyzerajú sľubne :)

    GiveAway with Firmoo.com !! → http://blog-de-la-licorne.blogspot.sk/2013/07/giveaway-with-firmoocom.html

    OdpovědětVymazat
  5. S těmito štětci jsem se doposud nesetkala, díky za tip! <3

    http://notremondecolore.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za komentáře, moc si jich vážím ♥