čtvrtek 28. listopadu 2013

Frame4fame lepidlo na řasy, co drží jako vteřínové

Krásné něco,

O tomto lepidlu podle mě moc lidí neví, což je velká škoda. Každý miluje DUO, nebo například Ardell, ale při tom snad v každé drogerii máme toto, za pár korun a které drží takřka jako lepidlo vteřinové!


Lepidlo na řasy Frame4fame od essence je v drogeriích poměrně krátce, essence neustále rozšiřuje svůj sortiment a mimo jiné přidala i tohoto pomocníka. Obrovskou výhodou a vlastně i  hlavní důvod, proč jsem si toto lepidlo koupila, je že je naprosto průhledné, takže není třeba linka a (nejen) pro ty co s lepením řas nemají tolik zkušeností je to ideální! Nanesete vrstvu lepidla jakou jste zvyklí, chvíli počkáte než se stane lepivějším/táhlejším, přiložíte řasy k oku, poupravíte a takto vám řasy vydrží nalepené doslova 24 hodin, i déle (ověřeno na mém halloweenském looku).. Sundání řas je jednoduché a nikterak bolestivé, stejné jako u jiných lepidel. Balení je vcelku velké, takže vám vydrží poměrně dlouho, praktický je také aplikátor, kterým nanesete přiměřené množství a nemusíte se bát že to s lepidlem přeženete.
Cena je 60 Kč za 5ml - seženete ve většině drogerií se stojanem essence kosmetiky.


Za mě naprostá spokojenost - neuvěřitelně kvalitní, průhledné lepidlo, za pár korun, které pokud ho nepřestanou vyrábět budu kupovat zas a znova! Jednoznačně plný počet mašlí!


A co vy máte s tímto lepidlem zkušenost? Jaké je vaše nejoblíbenější lepidlo?

8 komentářů:

  1. Tohle lepidlo jsem si koupila, když jsem si poprvé lepila řasy, protože jsem chtěla něco levného, jen na vyzkoušení a je opravdu super. Nemůžu si stěžovat. Řasy po něm opravdu drží ! :)

    OdpovědětVymazat
  2. děkuji, určitě se podívám :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem si tohoto lepidla v drogerii nevšimla, ale musím se po něm kouknout...budu vážně naštvaná, jestli ho nenajdu.. :/
    http://www.kajahasidea.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za komentáře, moc si jich vážím ♥