čtvrtek 14. listopadu 2013

Holčičí pastelka - aneb Astor lipcolor butter

Pěkný čtvrteční podvečer,

dnes jsem si pro vás připravila recenzi na lipcolor butter od Astoru. Každou chvíli je na bozích a všeobecně mezi slečnami které se o kosmetiku alespoň trochu zajímají, různé vlny věcí co zkrátka musíte mít a momentální boom jsou tzv. chubby sticky. Clinique s těmito pastelkami začal a ostatní firmy se tohoto nápadu chytli a v případě Astoru i velmi dobře zhostili .. se samotným Clinique chubby stickem zkušenost nemám, ale s tímto Astoráckým ano a proto vám o něm něco povím..


Lipcolor butter jsem si pořídila v odstínu 002 Loved up, původně jsem měl v plánu 005 (pretty poppy), který byl bohužel vyprodaný. Nakonec jsem se tedy rozhodovala mezi 008 (hug me) a 002 - u hug me mě odrazovaly příliš velké zlaté třpytky a také fakt že většina mých rtěnek má velmi podobný odstín. Nakonec tedy zvítězil Loved up, což je nude meruňkový odstín s jemným zlatavým shimmerem, Není příliš pigmentovaný, ale dá se pěkně vrstvit a díky tomu vypadá velmi přirozeně a nanést ho v pohodě zvládnete bez zrcátka. Nanáší se pěkně, je tak akorát máslový - je o něco méně máslový než Dermacol love lips, ale stále příjemný, hezky hydratuje - udrží váš momentální stav rtů a o něco málo ho i zlepší, rozhodně v žádném případě nevysušuje, ale pokud máte sušší rty maličko zalézá do vrásek.
 Vydrží (i s opatrným pitím) hodinku já, ale automaticky přetírám.
Co jsem si ale ohromně oblíbila je vanilkovo-karamelová vůně, vím že hodně lidí tyto sladké vůně přímo nemusí, já je však miluji !
Balní Lipcolor butter je jednoduché opravdu alá pastelka, se zlatými detaily. Pro každý odstín je i jiná barva obalu, což na první pohled pomůže ve výběru.
Obsah pastelky se dá jednoduše pomocí otáčení vysouvat, dle potřeby. Hrot je zkosený jako u většiny rtěnek, což mi přijde lepší než klasický zaoblený pastelkový hrot, jak to bývá u klasických chubby sticků.



Astor jako značku jsem v drogeriích vždy přecházela takřka bez zájmu a trochu se za to i stydím jelikož, tento lipcolor butter je pro mě opravdový objev a rozhodně nezůstanu jen u jednoho odstínu. Zkrátka si mě touto pastelkou vážně získali a pokud mě něco zaujme rozhodně nebudu dlouho váhat..

Jedinou výtkou je že maličko zalézá do vrásek což mě, ale dělá snad každá rtěnka, takže si myslím že to opravdu žádné drama není a rozhodně nezůstanu jen u jednoho odstínu! plný počet mašlí !



A co vy a chubby sticky ? Propadly jste této vlně, nebo vás absolutně minula ?

23 komentářů:

  1. mám "chubby" stick od MUA a miluju ho :)
    tento od astor vypadá také moc hezky, navíc je výhoda, že je k dostání i v drogerii :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tip! :) Ano to je určitě také jeho plusem :)

      Vymazat
  2. Vždy se u něj v drogerií zastavím a přemýšlím zda ho koupit. Mám něco podobného od MUA, což mě bohužel docela zklamalo. Tak nevím jestli mám nebo nemám koupit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ti ho můžu jen doporučit, zkus se podívat ještě i na jiné recenze ať máš jasno ;)

      Vymazat
  3. já jsme si plánovala nějaký odstín koupit, ale zrovna mám období tmavých až fialových rtěnek, takže asi zas počkám:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám sice teď také ráda tmavší rtěnky, ale mé rty jsou často dost suché tak to musím vždy střídat s nějakým balzámkem .. :)

      Vymazat
  4. Zbožňuji je a Clinique se může jít vycpat :))

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi můj člověk! :) Sice s Clinique zkušenost nemám, ale odrazuje mě ta cena a navíc tento od Astor je naprostá bomba! :)

      Vymazat
  5. zapačili sa mie tieto lip butter na pery ked som o nich čitala na blogoch ale ked som videla kolko stoja radšej som odyšla:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento od Astor mi nepřijde jako nějaká pálka - normálně stojí 170 Kč, ale často jsou na něj akce, já ho koupila asi za 110Kč :) a to už je velmi příznivé .. :)

      Vymazat
  6. very good;))
    www.sandicious.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. máš fakt pěkný blog
    články pěkně napsané, srozumitelné, čitelné, zajímavé
    www.alisekblog.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj,
    máš stráááááááááááášně mooooooooooooc pěknej blog.
    Už tu budu každy den. Našla jsem si tě, tak že si moji kamarádce z blogu alisekblog napsala komentař, hned jsem se na tvůj blog koukla a přečetla jsem si všechny články. Já miluji blogy o kosmetice, modě atd.
    Já mam taky blog.
    www.strakovamichaela123.blog.cz
    Je blogger dobrý????

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě strašně těší, že se ti u mě líbí :) na tvůj určitě mrknu .. Jinak co se týče bloggeru tak ho můžu jenom doporučit, dříve jsem měla také na blogu, ale to se s tímto nedá srovnat.. tady je vše přehlednější a kvůli googlu máš více možností ;)

      Vymazat
  9. tak ho někdy zkusím, ted ne, protože muj blog je starý teprve 3. měsíc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem tento měla dříve na bogu a pak jsem ho přesunula, pokud ti ale služby blogu vyhovují tak v tom nevidím problém .. Je to na tobě :)

      Vymazat
  10. Já jsem tomu propadla. Mám doma tři odstíny a určitě ne poslední.
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za komentáře, moc si jich vážím ♥