pondělí 30. prosince 2013

Austrian haul

Krásné pondělí,

u minulého článku s mou cestou do Rakouska jsem se vás ptala jestli by jste chtěli i haul, z tajemných tašek, které jste tam, mimo jiné, mohly vidět a jsem ráda že jste se k haulu vyjádřili pozitivně. Nemusím už snad více dodávat k obsahu tohoto článku..



Nejdříve jsem s opravdu velkým očekáváním zavítala do drogerie Bipa, kde toho sice měli opravdu hodně, ale nic mě nijak extra neuchvátilo. Rozmýšlela jsem se nad nějakým lakem od Essie, ale upřímně 10€ za lak na nehty se mi dávat nechtělo. Nakonec jsem si koupila labello lip butter s Vanilkou a macadamií. Přiznám se že nákup tohoto másla na rty byl tak trochu plánovaný, určitě víte že právě tento produkt byl na mém dopisu Ježíškovi a když jsem zjistila že se zde dá koupit byla jsem opravdu šťastná. Jen k upřesnění, je to stejný produkt jako on Nivea, akorát je zde k sehnání pod firmou Labello. V Bipě ho koupíte za 2.49€ a viděla jsem zde jen tento druh, v DM jsem viděla všechny druhy a tuším že dokonce za 2.25€.





Jak už jsem nakousla, dále jsem zavítala do DM, od kterého jsem naopak tak vysoké očekávání neměla, ale byla jsem opravdu velice mile překvapená. Hned když jsem obcházela stojany s dekorativní kosmetikou mě do očí udeřila naprosto celá limitovaná kolekce Celetica od catrice, ze které jsem si vybrala tento úžasný projasňující pudr v odstínu C01 - Far And Beyond. Je opravdu velice přirozený, jen s jemným třpytem, díky tomu udělá krásný efekt dokonalé pleti, která ani nepotřebuje rozjasňovač, ale i přes to se leskne na těch správných místech. Balení na mě působí velice luxusním dojmem a co také velice oceňuji je opravdu velké zrcátko.
tento miláček mě přišel na  6.27€




Nejvíce mě ale fascinovalo to že veškeré produkty byly naprosto nedotčené. Ne jako u nás kde, i když jsou všude testery, musíte doslova hledat neosahané stíny, rtěnku, tvářenku ...
Při odchodu jsem se ze zvědavosti šla podívat k výprodejovému stojánku, který k mému překvapení, ani z daleka nepřipomínal ten výprodejový, opatlaný, z půlky prázdný, mini košíček u nás. Zde to byl stojan, velký jako s klasickou dekorativní kosmetikou, napěchovaný čistými, neopatlanými produkty. Veškeré produkty zde byly jen levné, se svítivou nálepkou, ale naprosto nedotčené až jsem se opravdu divila.. Musela jsem se držet abych neskoupila polovinu stojanu ..
Vybrala jsem si tu dvoje stíny od catrice, oboje z limitovaných edicí a věřte mi že bylo opravdu těžké vzít pouze dva.
první je krásný, studený rozjasňující, stříbřitě-růžový stín - C04 - It's Honey Money v odstínu z limitované kolekce Candy Shock, který mě přišel na 1.95€






druhý, kterému jsem zkrátka nedokázala odolat a hned jak jsem ho uviděla byl zkrátka můj. Nádherný čokoládový odstín s hnědo-bronzovým shimmerem. Má stejnou konzistenci, pigmentaci i design jako stíny liquid metal z jejich stálé nabídky, které mám v krásném zelenkavém odstínu a jsem s nimi nadmíru spokojená proto když jsem viděla tyto - C01 - So Classy z limitované edice L'afrique C'est Chic za 2,10€ a navíc byli poslední, není o čem diskutovat..





Nakonec jsem zašla do obchodu Müller, což je něco podobného jako u nás My národní. Je zde zkrátka vše a když myslím vše tak opravdu vše, protože jsem zde k mému velkému překvapení našla i mého naprosto nejoblíbenějšího opraváře rtů Carmex. Ani v Bipě ani v DM ho neměli, tak jsem bila opravdu velice ráda že jsem ho zde našla. Sice zde nenajdete padesát různých druhů ani přívuní, mají tu ten klasický v kelímku a tento v tyčince, který je pro mě mnohem praktičtější. Já osobně na Carmex nedám dopustit, je to zkrátka má spása a pokud ho také hledáte jako já a jste momentálně v Rakousku zkuste Müllera, kde ho koupíte za 1.99€.





Tak doufám že se vám haul líbil. Také vám vadí to jak je jsou všechny produkty v drogeriích opatlané, či jste jedna z těch co se na tomto podílí ?

10 komentářů:

  1. krásné kousky! myslím, že těm Catrice stínům bych taky těžko odolávala:)
    jak já nesnáším opatlané věci v drogériích.. nikdy by mě nenapadlo něco otevírat, abych zjistila, jaké to vlastně je... ale takovéto nenechavé ruce mě k tomu dohánějí, abych zkontrolovala stav produktu, který si chci vzít. chtěla jsem si koupit třeba růžové ColorTattoo, byly tam troje.. ve všech bylo dloubnuto :/ Dokonce jsem zažila i protrženou ochranou folii u tělového másla, nebo upatlaný dávkovač u sprchového gelu.. to už je nad moje chápání trochu..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano to se zkrátka nedá .. :)
      ano přesně tak, ale nejvíce mě zaráží že to je problém snad jenom Česka.. Zatím jsem nikde jinde v jiných zemích na takto nehorázně opatlané zboží nenarazila a opravdu nechápu proč?
      Já právě takřka vždy beru např. stíny až tak druhé-třetí zepředu a stejně je musím kontrolovat..
      Jinak já jsem takhle jednou v rossmannu viděla slečnu jak si normálně, bez ostychu, vytáhla lesk (normální ne tester), namalovala se s ním a opět ho vrátila na místo a takový ten "hlídač" se na to celou dobu díval a neřekl ani Bů. Slečna si pak důležitě odkráčela, jako by nic..
      Od té doby nedokážu koupit lesk na rty z drogerie (pokud na něm není ochranná folie)

      Vymazat
  2. • Stíny od Catrice se mi moc líbí !
    • Lip Butter musí překrásně vonět !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsou opravdu úžasné, ano to tedy! Miluju vůni vanilky :)

      Vymazat
  3. Great haul sweetie. The highlighter looks amazing. I can imaging that it was very hard to try not to take more home with you. I still drool over the multicolored highlighter, so amazing. Great review Lucky.
    kisses darling
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Yes, it was really hard. I have the same with multicolored highlighters, absolutely love them. thank you so much dear. :)

      Vymazat
  4. moc se mi líbí ta tvářenka :)

    OdpovědětVymazat
  5. Na tu Catrice se konečně musím zaměřit. :-)
    thechangeofmissy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za komentáře, moc si jich vážím ♥