sobota 4. ledna 2014

Co jsem našla pod stromečkem

Krásnou sobotu,

Vánoce už jsou v nenávratnu pryč a já bych se ráda podělila s vámi o to co jsem našla pod stromečkem, moc mě tyto posty baví a tak jsem se rozhodla udělat ho také, jako obvykle snad jako poslední, holt mi vše moc dlouho trvá a než se rozhoupu už jsem poslední.

Jinak nevím jak vy, ale u mě tyto vánoce byly takové.. Zvláštní, vůbec jsem neměla takovou tu vánoční náladu, jako to bývalo u mě zvykem, nevím co se to se mnou stalo ale i druhý den po vánocích jsem si nijak zvlášť neuvědomovala že vůbec nějaké byli.

Samozřejmě mám ohromnou radost z dárků co jsem dostala, ani jsem jich tolik nečekala a všem, Ježíškovi za ně moc, moc děkuji!
Jen bych chtěla ještě podotknout že se v žádném případě nechci s těmito dárky nijak chlubit, jen se chci s vámi podělit o mou radost z nich..



Dárky jsem rozdělila do skupinek, aby to bylo přehlednější.

První skupinka je péče o tělo, kde jsem dostala hned dva produkty od značky Dove. Tuhé mýdlo, které voní klasicky čistotou, tato vůně je pro dove typická. Druhá věc je tekuté sprchové mýdlo Fine silk s výtažky z Orchideje, voní také podobně jako klasická Dove mýdla, ale se špetkou té Orchideje a já tam cítím i maličko nádech jasmínu.



Druhá skupinka je též péče, ale tentokrát o pleť.
Klasických odličovacích tamponků není nikdy dost, tyto jsou ze 100% bavlny a já dostala hned čtyři balení, ale jedno už jsem načala tak proto jsou na fotce jen tři.
Když jsem rozbalila tuto gigantickou Niveu, nevěřila jsem svým očím že vůbec tak velká existuje, jen doufám že jí stihnu spotřebovat, než se zkazí. Každopádně teto dárek byl opravdovým a milým překvapením..
Dále jsem dostala tuto slupující masku od Avonu z řad Planet spa. Obsahuje výtažky z rýže a japonského saké,měla by pomoci k krásně vyhlazené a sametové pokožce. Zatím jsem jí zkoušela jen jednou, ale zatím vám nic neprozradím, počkejte si až na recenzi..



Skupina vlasy.
Opět přichází na scénu Dove, tentékrát v podobě šamponu - Daily care, který by měl ochraňovat vlasy a zanechávat je viditelně, zatím jsem ho nezkoušela, ale šamponem se dle mého nic zkazit nedá, pokud bych u něj zaznamenala něco opravdu zásadního určitě dám vědět.
Určitě víte že stále hledám ten správný lak na vlasy, proto jsem byla moc ráda když jsem objevila tento studio 2000 system a můžu vám říct že bomba, opravdu mě velmi mile překvapil a určitě se o něm ještě dočtete.
Kulma Pearl od Remington se objevila i na mém dopisu pro Ježíška a jsem tedy opravdu ráda že jsem jí pod stromečkem našla. Součástí kulmy byla i ochranná rukavice a stříbrno-růžové pouzdro. Zatím se mi vlny tolik nedaří, ale to se určitě časem zlepší



Další skupinka jsou nehty.
Dostala jsem dva laky. Jeden od Oriflame z řady power shine, který je nádherný, modrý hologram. Miluju holografické laky (můj oblíbený), tento jsem zatím nezkoušel, ae určitě čekejte NOTD.
Druhý lak je topper od Avonu z řady colortrend se zlatými třpytkami, velkými i malými, tento už jsem zkoušela a třpytky jsou v něm opravdu hustě nasázené, takže je opravdu nemusíte lovit.
Dále tu mám dvoje třpytky, opět holografické a též od Avonu z řady colortrend , černé a bílé a musím řict že jsou opravdu nádherné.



Skupina šperky.
Jako první jsem rozbalila opravdu krásný oranžový statement náhrdelník a velké náhrdelníky já můžu, samozřejmě je to zlatá bižuterie, ale mě naštěstí bižuterie nezpůsobuje problémy (např vyrážky apod.).
Stříbrné náušnice s křídly, jsou také moc pěkné a mají mě ochraňovat, čehož si opravdu vážím..
Tyto tři prsteny -[ stříbrný s králíkem, zašlé zlato s fenečkem či lištičkou (nevím to jistě, ale je to moc roztomilé) a stříbrný s kamzíkem či kozou] jsem dostala od své kamarádky a musím říct že se naprosto trefila, jsou opravdu moc krásné.



Další skupinka jsou doplňky.
dostala jsem šedý batůžek s květy z C&A a Beanie čepici s nápisem swag, tyto doplňky jste mohly vidět také na dopisu Ježíškovi, takže jsem opravdu moc ráda.
A samozřejmě jsem na něco musela zapomenout a to na bílé podkolenky a černými pruhy, které byli také na seznamu a také z nich mám velkou radost, ale už se mi nechtějí dofocovat, protože určitě víte jak vypadají.



Dále tu mám jen jedno člennou skupinu - oblečení
Tato šedo-černá, svetro-mikina s nápisem très jolie (v překladu - půvabná/roztomilá) je opravdu moc roztomilá, moc se mi líbí a je z H&M



Jako další tu mám boty, černé, na platformě tzv.creepers, které byly také na wishlistu. Kupodivu to jsou moje nejpohodlnější boty a to jsem se bála že se na nich zabiju ..



Dále jsem dostala dárkovou kartu do rosmannu na 200Kč, což určitě využiji..



Snad to nejlepší nakonec - paletka Naked 2 od Urban decay. I když mám ze všeho obrovskou radost, z této paletky jsem byla, jsem opravdu nejvíce nadšená a neustále mám potřebu zkoušet s ní nejrůznější líčení, jsem za ní strašně ráda! Jako dárek k ní byl i malý lesk na rty. I když lesky příliš nepoužívám, tento zkrátka budu používat i kdybych nechtěla.



Ještě jednou bych chtěla za všechny dárky moc a moc poděkovat, opravdu moc si jich vážím a jsem za ně velmi ráda!

Co vy? Co jste dostaly? Z čeho jste měli největší radost?

15 komentářů:

  1. Nádherné dárky! :) Nejvíce se mi líbí batůžek a pak samozřejmě paletka! :) Budu se těšit na ukázky líčení s ní! :)
    www.thechangeofmissy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :) to jsem ráda určitě nějaké budou, děkuji za tip :)

      Vymazat
  2. Naked 2 som dostala minulé Vianoce a som z nej nadšená každý jeden deň :) Pekne darčeky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se jí také nedokážu nabažit je naprosto dokonalá :)

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. to tedy ano, ohromě jsem si jí zamilovala :) a děkuji moc :)

      Vymazat
  4. skvelyclanok dame vzajomne http://typsforyou.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Well honey Santa spoiled you awfully!!!! You've got lovely things. Amazing necklace!!! Love the top and the sneakers, actually I love everything.
    kisses darling
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tvé dárky jsou naprosto božské...máš super styl oblékání alespoň podle toho co jsi dostala.. :)
    http://www.kajahasidea.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za komentáře, moc si jich vážím ♥