sobota 11. ledna 2014

Odličovač Mixa, co odlíčí i neodlíčitelné

Krásné něco,
V posledním Rossmann haulu jsem vám slibovala recenzi na dvoufázový odličovač od Mixy a tak tu tedy je.
Před nějakou dobou bylo (nejen) na blozích,tak trochu přemixováno a možná pro to jsem s recenzí tak otálela, zkrátka (jak už jistě víte) se nerada podílím na těchto masivních blogovích lavinách..
Na tento odličovač mě přivedla má velmi oblíbená youtuberka/blogerka, Lu a jsem za jeho objevení velice ráda.



Dvoufázový odličovač od Mixy je určený k odstranění očního makeupu, především na ten voděodolný, což můžu jen potvrdit. Jemně a při tom účině odstraní snad cokoliv, od voděodolné řasneky, přes gelové linky až po rocker řasenku, vím že s jejím odlíčení má hodně holek problém, ale mě se za pomocí tohoto záchranáře odličuje jako každá jiná.
Před tímto od Mixyjsem zkoušela nejrůznější dvoufázové odličovače.. Co mi tak utkvělo v mysli je například jeden on Nivea, který ačkoliv mám tuto značku ráda toto bylo něco strašného, sice to odlíčilo, ale neuvěřitelně mě při tom pálili oči, ale oproti tomu máme prý naprosto vyhovoval. Další na který si vzpomínám byl snad nejznámější odličovač, ano od Ryoru, ten mi vcelku vyhovoval, ale byl na mě až příliš mastný a některé voděodolné řasenky mu dávali poměrně zabrat. Nakonec jsem objevila tento od Mixy, tento na rozdíl od těchto dvou ani nepálí v očich, ani není až tak mastný a co je asi nejhlavnější opravdu vše odstraní. Není také nijak parfemovaný a je vhodný i pro nositelky kontaktních čoček, tudíž je vhodný snad pro každého.


Pro značku Mixa jsou typické dva tábory. Jeden tábor jí absolutně nenávidí (dle mého na tom má co dočinění, právě to přemixované období )a druhý jí naopak naprosto zbožňuje a pak jsem tu já, někde uprostřed, protože jsem zatím vyzkoušela jen tento odličovač, se kterým jsem nadmíru spokojená, tak se nebráním i jiným produktům, ale otázkou je zdali budou také takto dobré..

Já tento odličovač mohu s klidem doporučit a já osobně už žádný jiný hledat nebudu a ani nepotřebuji. Jednoznačně plný počet mašlí !



A co vy a Mixa ? Jakou s ní máte zkušenost a do kterého táboru by jste se zařadili ?

5 komentářů:

  1. Great review! I don't know the brand, but I totally agree with nivea, had the same problems like you had using it.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovědětVymazat
  2. s pálením očí pri odmaľovávaní som mala aj ja problém :/ tak som radšej prešla na normálne riasenky, aj keď častokrát stačil dážď a ja, ako poctivá nenosička dáždnikov, som mala čierno pod očami :) žiaľ túto značku som u nás v drogérii ešte nevidela :/

    OdpovědětVymazat
  3. http://turquoise-bow-of-cosmetics.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za komentáře, moc si jich vážím ♥