neděle 29. září 2013

Dermacol zásilka

Pěknou neděli,

Na blozích je momentálně taková menší vlna s dermacol zásilkami a proto ani já nezůstávám pozadu..
Na stránkách dermacol zrovna probíhá akce, při které když se zaregistrujete získáte poukaz v hodnotě 200 Kč na nákup na jejich eshopu a zaplatíte pouze poštovné (akce trvá do 15.10.2013). Tak jsem si samozřejmě řekla proč toho nevyužít že?

+ jsem dostala hromadu vzorečků.


Objednala jsem si tedy, nespočetně-krát očuchávaný, nádherně vonící Aroma Ritual sprchový gel s vůní belgické čokolády a pomeranče. Dále k mému vychvalovanému love lips přibyl i bráška s vůní broskve a názvem Liebe a jako poslední jsem si tam přihodila i tužku na oči se třpytkami v (jak jinak než) tyrkysovém odstínu 03, ať už kvůli barvě nebo abych utratila celý poukaz (dobře bez 1 koruny)


Sprchový gel je velice příjemný, umyje a náádherně ale opravdu náádherně voní, stále nechápu, proč už jsem si ho nekoupila dříve nevím, co bych měla o sprcháči více napsat.. Snad jen, pokud jste si k němu ještě nepřičichli, utíkejte do nejbližší drogerie!

Podrobnější recenzi Love lips si můžete přečíst zde a tento broskvoví se liší od čokoládového jen vůní, která je moc příjemná, ale nedráždivá a barvou, tento je o něco méně pigmentovaný, což jsem měla v plánu, a je více do růžova, bez hnědého podtónu, spíše s broskvovým podtónem, jinak má vlastnosti stejné.

Tyrkysová tužka mě zaujala hlavně barvou, co vidíte v hrotu tužky to dostanete, krásná sytá tyrkysová se stříbrnými třpytkami, mínusem je že tužka je poměrně tvrdá takže musíte bít jemní, ale zato je opravdu velmi dobře pigmentovaná..


Jediné co mě maličko mrzí je že, co jsem tak na blozích viděla, všem věci přišli krásně zabalené v růžové krabičce, po té u mě nebyly ani stopy .. To, ale přežiju a s produkty jsem velice spokojená!

8 komentářů:

  1. ja som si tiež takto objednala ten balzam a telovy krem s belgickou čokoladou krasne vonia a vzorky k tomu:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nad krémem jsem také přemýšlela, ale nakonec vyhrál sprcháč.. Na to mazání věčně zapomínám a leží mi tady asi 3 různá másla a 1 krém ..

      Vymazat
  2. Dermacol majú úžasné veci. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já si kdysi při stejné akci objednávala tělový krém se stejnou vůní jako je Tvůj sprcháč, už se těším, až se k němu domažu :-)
    Beauty District

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem asi sto let za opicema, ale vůbec jsem o téhle akci nevěděla. Moc díky za tip, určitě ho ráda využiju. Ty sis pořídila báječné věci, já chci takyyyyyy! ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  5. sprchový gel musí vonět úžasně :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pekný článok. :)
    Máš skvelý blog od teraz ta odoberám dúfam, že si pozriš môj blog a ak sa ti bude páčiť začneš ho odoberať. :) http://my-secrets-and-dreams.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Také koukám na tu Dermacol "vlnu", ale vůbec se nedivím:-), sama jsem neodolala a s nákupem jsem byla velmi spokojená. Vybrala jsi nádherné věci:-)
    Glamour and Beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za komentáře, moc si jich vážím ♥