neděle 22. prosince 2013

Vánočně laděné Nail arts

Krásnou neděli,

Už za dva dny tu máme vánoce a já jsem si pro vás dnes připravila dva jednoduché tipy na vánoční nehtíky, ať už právě pod stromeček nebo jen k navození té správné vánoční nálady.

První nail art je takový klasický, v podobě zelono-zlatých stromečků.
začala jsem bází to je tentokrát zpevňovač nehtů od Four seasons, na ní jsem nanesla jednu vrstvu stromečkově zeleného laku s jemným zelenkavým shimmerem a tím je lak od Catrice v odstínu 740 - King Of Green. Stromečky jsem vytvořila pomocí lepící pásky a malých nail art pásků, které jsem přetřela zlatým lakem od Oriflame z řady Veryme - v odstínu 1 Gold, dále jsem pak lepící pásku a menší pásky opatrně sundala a stromečky byly na světě nehtech, dále jsem je dotvořila jen červenými tečkami (ozdobičkami) pomocí laku od NYC v odstínu 224 - Times Square. Jak už je asi klasika u mě prsteníček je odlišný od ostatních nehtů, na něj jsem použila jako základ stejný lak od Oriflame z řady Veryme - v odstínu 1 Gold a jako topper jsem použila lak od essence (stará řada) - 67 make it golden.




Druhý nail art je opravdu jednoduchý a zvládne ho snad každý, začal jsem opět stejným zpevňovačem nehtů od Four seasons, na který jsem nanesla dvě vrstvy laku od Gabrielly Salvete ze STARS kolekce v odstínu 17- Eleganza. dále jsem pomocí bílého laku od essence v odstínu 001 - stamp me! White, udělala bílé tečky, které mají symbolizovat sníh (bohužel venku se ho u nás asi nedočkám, tak alespoň takto na nehtech). Prsteníček jako obvykle opět vybočuje, to už je zkrátka moje, zde jsem tedy udělala bílé tečky do tvaru vánočního stromečku, nemusí být tolik pravidelné (stromky konec konců rostou také každý jiný), abych dodala stromku barvu přidala jsem zelené tečky lakem od Catrice v odstínu 740 - King Of Green a také červené tečky lakem od NYC v odstínu 224 - Times Square. Nakonec jsem na špičku stromu přidala zlatou tečku lakem od Oriflame z řady Veryme - v odstínu 1 Gold a zakončila jí velkou třpytkou z laku  od essence (stará řada) - 67 make it golden.




Líbí se vám tyto nail arts? Který se vám líbí více? Zkusíte některý z nich? Plánujete nějaké spešl nehty na Vánoce ?

14 komentářů:

  1. Jé, to je pěkné :-) Já se do vánočního nail artu také pustím :-)

    OdpovědětVymazat
  2. chmmm, nádherné nehty! já na takovéto nail arty moc nejsem, vždycky to totiž dopadne katastrofálně :D raději se držím klasiky - nalakovat nehty, dát třeba nějaký zajímavý topper.. max. si dám (jako ty) prsteníček jiný, tam si třeba dovolín nějaké kreace, ale moc se to nestává.. fakt na to nějak moc nejsem:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :) já takovéto kreace dělám hlavně k nějakým výjimečným situacím, ale někdy mám náladu si s nehty vyhrát jen tak a na druhou stranu na to některé dny úplně peču :D

      Vymazat
  3. To prvé sa mi páči viac :) Ja žiadne špeciálne neplánujem, len nejaký pekný červený lak, možno v kombinácii so zlatou :) Momentálne mám zelená trblietavy :ň

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, to bude vypadat určitě také moc pěkně :)

      Vymazat
  4. I just love your creativity with your nails. They look so beautiful and festive. Just gorgeous!
    Happy holidays to you and yours
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you so much dear! I also wish you a Merry Christmas and happy holidays. :)*

      Vymazat
  5. Veľmi sa ti podarili ! vyzerajú naozaj krásne :)
    http://fashion-inspiration-love.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za komentáře, moc si jich vážím ♥